I Skanderborg Optik kan du møde

 • Janne Mølgaard-Andersen

  Janne Mølgaard-Andersen

  Autoriseret Optiker, Neurooptometrist og Kontaktlinseoptiker

  Janne er uddannet som optiker i 2001 og har siden 2002 arbejdet som optiker i Skanderborg.

  Det er de mange personlige og længerevarende kunderelationer der betyder meget for Janne, og så selvfølgelig det at kunne give den bedst mulige løsning til hendes kunder – lige fra valg af stel, til synsprøven og ikke mindst den efterfølgende service.

  Janne bor i Hørning med sin mand og 2 drenge. Fritiden bruges til lange gåture, familien, en god bog og hygge i sommerhuset – og ja en rejse ud i verden er en stor passion.

 • Tina Flensborg Damsgaard

  Tina Flensborg Damsgaard

  Autoriseret Optiker, Neurooptometrist og Kontaktlinseoptiker

  Tina er bosat i Skanderborg sammen med Rasmus som også er optiker. Sammen har de to børn.

  Tina afsluttede optikeruddannelsen i 2015 og har tidligere arbejdet i Profil Optik.

  ”Jeg går meget op i boligindretning og nyder at slappe af med havearbejde. Og gode gåture sammen med familien kan jeg ikke få nok af”.

 • Janni Birch Jensen

  Administration

  “Service er et kald” har altid været Jannis motto. Hun drev sammen med Morten frem til 2007 Profil Optik Skanderborg. Janni står for det adminstrative i både Skanderborg Optik og Wichmann Optik, Herning som de købte i 2007. Jannis passion for gourmet mad nyder både ansatte og venner godt af. Datteren Signe på 12 år har de sidste 3 år udviklet sig til en dygtig springrytter, så tiden med træning og stævner fylder meget; “Bedre mor-datter-tid findes ikke”. Ferier og weekender nydes med gode venner i campingvognen der for det meste står på Ebeltoft Camping, men ture rundt i Europa har der været flere af. Når der ikke er camping på programmet er det de hvid skiløjper der står for skud.

  Så en opsummering; mange timer i stalden og springstævner med Signe og pony, lange gåture, madlavning, masser af hygge med familie og venner.

 • Morten Birch Jensen

  Autoriseret Optiker – Optometrist – Autoriseret Kontaktlinseoptiker – Ejer

  Morten drev – sammen med hans hustru Janni – Profil Optik Skanderborg i 6 år frem til 2007, hvor han købte Wichmann Optik i Herning, som han også driver idag.

  Han kommer fra en karriere i et internationalt kontaktlinsefirma, hvor han arbejdede med salg og rådgivning til optikere i hele Skandinavien. Mortens store passion er skiløb og cykelsport. Cyklen bliver flittigt brugt til lange ture i det grønne enten på landevejen eller i skoven på mountainbiken. Vinterhalvåret byder på skiløb med familie og venner og sommeren nydes i campingvognen. Morten er gift med Janni og sammen har de Signe. Fra et tidligere ægteskab har han to voksne sønner; Jannik og Jakob. Mortens motto er – “Behandl andre mennesker, som du selv vil behandles – med ydmyghed, ærlighed og respekt plus lidt humor”.

Følg Skanderborg Optik på Instagram


Adresse

Adelgade 84 A
8660 Skanderborg

Åbningstider

Man - tors: 09:30 - 17:30
Fre: 09:30 - 18:00
Lør: 09:30 - 14:00

CVR 39019914

© Copyright – All rights reserved.

Til top