Boks 2

I Skanderborg Optik kan du møde

 • Charlotte Birch Laursen

  Charlotte Birch Laursen

  Aut. Optik og autoriseret Kontaktlinseoptiker

  Færdig uddannet i 1996. Kommer senest fra en butikschef stilling i Profiloptik. Charlotte har været optiker i Skanderborg i 9 år, først sammen med Morten og senere som butikschef i Mortens gamle butik.

  Hun er lidt det man kalder en alt mulig kvinde, der altid går forrest når der kommer nye maskiner eller når noget skal samles – er ikke bange for at tage fat med boremaskine og hammer.

  Charlotte sætter en dyd i det gamle optiske håndværk, en brille skal være mere end 110% i orden inden den forlader butikken. “Kunden skal have den bedste løsning for deres syn og det behøver absolut ikke være det dyreste. Hvis behovet ikke er at kunden mangler nye briller vil jeg hellere sende kunden ud af døren uden køb af briller.”

 • Janne Mølgaard-Andersen

  Janne Mølgaard-Andersen

  Optometrist og autoriseret Kontaktlinseoptiker

  Janne er uddannet som optiker i 2001 og har siden 2002 arbejdet i Profil Optik Skanderborg. Janne bor i Hørning med sin mand og 2 drenge. Fritiden bruges til lange gåture, familien, en god bog når der er tid til det og hygge og nye byggeprojekter i sommerhuset.

 • Janni Birch Jensen

  Janni Birch Jensen

  Administration

  “Service er et kald” har altid været Jannis motto. Hun drev sammen med Morten frem til 2007 Profil Optik Skanderborg. Janni står for det adminstrative i både Skanderborg Optik og Wichmann Optik, Herning som de købte i 2007. Jannis passion for gourmet mad nyder både ansatte og venner godt af. Datteren Signe på 12 år har de sidste 3 år udviklet sig til en dygtig springrytter, så tiden med træning og stævner fylder meget; “Bedre mor-datter-tid findes ikke”. Ferier og weekender nydes med gode venner i campingvognen der for det meste står på Ebeltoft Camping, men ture rundt i Europa har der været flere af. Når der ikke er camping på programmet er det de hvid skiløjper der står for skud.

  Så en opsummering; mange timer i stalden og springstævner med Signe og pony, lange gåture, madlavning, masser af hygge med familie og venner.

 • Morten Birch Jensen

  Morten Birch Jensen

  Autoriseret Optiker – Optometrist – Autoriseret Kontaktlinseoptiker – Ejer

  Morten drev - sammen med hans hustru Janni - Profil Optik Skanderborg i 6 år frem til 2007, hvor han købte Wichmann Optik i Herning, som han også driver idag.

  Han kommer fra en karriere i et internationalt kontaktlinsefirma, hvor han arbejdede med salg og rådgivning til optikere i hele Skandinavien. Mortens store passion er skiløb og cykelsport. Cyklen bliver flittigt brugt til lange ture i det grønne enten på landevejen eller i skoven på mountainbiken. Vinterhalvåret byder på skiløb med familie og venner og sommeren nydes i campingvognen. Morten er gift med Janni og sammen har de Signe. Fra et tidligere ægteskab har han to voksne sønner; Jannik og Jakob. Mortens motto er - “Behandl andre mennesker, som du selv vil behandles - med ydmyghed, ærlighed og respekt plus lidt humor”.