Boks 1
Boks 3
Boks 2
Boks 2

I Skanderborg Optik kan du møde

 • Janne Mølgaard-Andersen

  Janne Mølgaard-Andersen

  Optometrist og autoriseret Kontaktlinseoptiker

  Janne er uddannet som optiker i 2001 og har siden 2002 arbejdet i Profil Optik Skanderborg. Janne bor i Hørning med sin mand og 2 drenge. Fritiden bruges til lange gåture, familien, en god bog når der er tid til det og hygge og nye byggeprojekter i sommerhuset.

 • Tina Flensborg Damsgaard

  Tina Flensborg Damsgaard

  Optometrist og autoriseret Kontaktlinseoptiker

  Tina, 31 år og bosat i Skanderborg sammen med Rasmus som også er optiker. Sammen har de to børn på henholdsvis 1 og 3 år. Tina afsluttede optikeruddannelsen i 2015 og har til nu arbejdet i Profil Optik. ”Jeg går meget op i boligindretning og nyder at slappe af med havearbejde. Og gode gåture sammen med familien kan jeg ikke få nok af”.

 • Janni Birch Jensen

  Janni Birch Jensen

  Administration

  “Service er et kald” har altid været Jannis motto. Hun drev sammen med Morten frem til 2007 Profil Optik Skanderborg. Janni står for det adminstrative i både Skanderborg Optik og Wichmann Optik, Herning som de købte i 2007. Jannis passion for gourmet mad nyder både ansatte og venner godt af. Datteren Signe på 12 år har de sidste 3 år udviklet sig til en dygtig springrytter, så tiden med træning og stævner fylder meget; “Bedre mor-datter-tid findes ikke”. Ferier og weekender nydes med gode venner i campingvognen der for det meste står på Ebeltoft Camping, men ture rundt i Europa har der været flere af. Når der ikke er camping på programmet er det de hvid skiløjper der står for skud.

  Så en opsummering; mange timer i stalden og springstævner med Signe og pony, lange gåture, madlavning, masser af hygge med familie og venner.

 • Morten Birch Jensen

  Morten Birch Jensen

  Autoriseret Optiker – Optometrist – Autoriseret Kontaktlinseoptiker – Ejer

  Morten drev - sammen med hans hustru Janni - Profil Optik Skanderborg i 6 år frem til 2007, hvor han købte Wichmann Optik i Herning, som han også driver idag.

  Han kommer fra en karriere i et internationalt kontaktlinsefirma, hvor han arbejdede med salg og rådgivning til optikere i hele Skandinavien. Mortens store passion er skiløb og cykelsport. Cyklen bliver flittigt brugt til lange ture i det grønne enten på landevejen eller i skoven på mountainbiken. Vinterhalvåret byder på skiløb med familie og venner og sommeren nydes i campingvognen. Morten er gift med Janni og sammen har de Signe. Fra et tidligere ægteskab har han to voksne sønner; Jannik og Jakob. Mortens motto er - “Behandl andre mennesker, som du selv vil behandles - med ydmyghed, ærlighed og respekt plus lidt humor”.