Boks 1
Boks 2
Boks 3
Boks 1

 

 

Vil du have et præcist syn
med nye progressive brilleglas
fra Rodenstock?

Så kom ind og få en gratis 3D øjenmåling – BOOK en tid her

B.I.G. Vision® progressive brilleglas fra Rodenstock er en revolution inden for progressive brilleglas, fordi de ved den præcise opmåling tilpasser brilleglasset lige til hvert enkelt unikke øje. De nye Rodenstock progressive brilleglas produceres ud fra dine øjnes individuelle mål, for at sikre dig det skarpest mulige syn.

 

Alle øjne er forskellige

Dine øjnes facon og længde er lige så individuelle, som du er, ligesom placeringen af øjets centrum for det skarpe syn varierer fra person til person. Det betyder, at vi skal kunne fremstille brilleglas ud fra præcise data om hvert øje for at sikre et skarpt syn.

 

Resultaterne taler for sig selv

92 % synes, de havde fået bedre syn end før
88 % synes, de havde fået bedre synskomfort sammenlignet med de gamle brilleglas
84 % synes, de havde fået bedre kontrastsyn
80 % synes, de havde fået bedre nattesyn
87 % synes, tilvænningstiden var kortere

En undersøgelse – foretaget af Rodenstock – blandt 283 personer viser, at de har fået et væsentligt bedre syn takket være brugen af vores komplette biometriske øjemodel i produktionen af deres brilleglas.

* DNEye® kundeundersøgelse (2018), Zürich.
** Muschielok, A. (2017). Personalisierte Gleitsichtgläser nach Kundenwunsch – Ergebnisse einer wissenschaftlichen Studie (Personligt tilpassede
progressive glas efter kundens ønske – Resultater af en videnskabelig undersøgelse). Præsentation på Opti-Forum i München.

 

Sådan scanner vi dine øjne
med vores DNeye® scanner

Vi bruger DNeye® scanneren til at opmåle dine øjnes individuelle dimensioner som supplement til vores synsprøve – og det forgår sådan her:

Måling af dit øje
Alle dine øjeparametre måles for at skabe en præcis 3D-model, der bru-ges videre i produktionsprocessen af dine nye progressive brilleglas.

Digital overførsel af data direkte til brilleglasset
Vi sender alle biometriske data til Rodenstock, og de biometriske datasæt danner så grundlaget for dine nye brilleglas. Den digitale model af dine øjne bruges til kalkulation af brilleglassene, og overføres til sidst til produktionen. Det enkelte brilleglas bliver skræddersyet i henhold til de målinger vi foretog i DNeye scanneren og fra selve synsprøven.

Dine nye personlige brilleglas monteres på vores brilleværksted
Efter nogle få dage efter opmålingen, modtager vi dine nye brilleglas til monatage i dit brillstelklar.

8660 4683

 

Det går mod mørkere tider og så oplever de fleste, at synet kan drille i aften- og morgentrafikken. Skiftende lys- og vejrforhold, generende forlygter fra modkørende biler og samtidig skal der holdes et vågent øje på de bløde trafikanter. Ja, vores syn udfordres og det er netop de udfordringer, vi har løsningen på.
Med vores Rodenstock DNeye scanner kan vi finde lige de kørebrilleglas der kan løse dit syns udfordringer.
Kom ind og får en gratis DNEye®-synstest
og så har vi gode priser på Rodenstock DNEye®-glas:
• Spar kr. 1.000,- på Enkeltstyrke glas
• Spar kr. 2.000,- på Flerstyrke glas
Bestil en DNeye synstest-tid her - vi ses :)
Det får du ud af den nye DNEye®-synstest:
• Bedre nattesyn/køresyn
• Skarpere kontraster
• Mere naturlige synsindtryk
• Større synsfelter
• 100% udnyttelse af dit synspotentiale.
100% udnyttelse af dit synspotentiale, bestil tid til personlig DNeye-måling.
Vores nye Rodenstock DNEye® scanner laver markedets mest præcise målinger af dine øjne og overfører dem direkte til dine nye brilleglas. Med de muligheder for præcise og nye målinger og det at vi kan overføre alle data direkte i brilleglasset giver dig tidens bedste synsløsning - vi kan roligt sige at det ikke er set før :-) Køb med vores C-konto og betal fast beløb hver måned uden renter og gebyr.